Het enige keurmerk voor ZZP’ers in het kappersvak , zowel voor ambulante kappers als werkend vanuit een kapsalon. Meld je nu aan en start 2020 bijzonder goed!

Samen staan wij sterk! Dat is ons uitgaanspunt. Nu de markt steeds voller raakt moeten wij onze klanten laten weten dat wij professioneel bezig zijn! Wij gaan onze krachten bundelen.

VISIE: Wij zijn van mening dat professionaliteit niet alleen zit in vaktechnieken maar ook in uitstraling van je onderneming. Hoe groter de groep des te beter we zichtbaar zijn en ons kunnen onderscheiden van beunhaas/ niet gecertificeerde kappers. Wij, zelf actief als zzp’er en ambulant kapper, hebben de eerste stap gezet, samen maken we het verschil!

DOEL: ons doel, professionele zzp’ers en ambulante kappers de uitstraling geven die zij verdienen. Professionele zzp’ers werken hard om zich te onderscheiden in deze volle markt, de tijd is aangebroken dat ook aan de buitenkant voor klanten in één oogopslag zichtbaar is bij welke groep jij bent aangesloten, (h)erkenning vanuit de klantenkring, onderscheiden van de massa.

Bijkomend voordeel is ons collectief, je hebt er vast al eens bij stilgestaan dat wij als éénling overal de hoogste prijs moeten betalen. De groeiende groep geeft ons voordeel, wij zijn zeer actief om mooie prijsafspraken te maken met diverse bedrijven, het aanbod breiden we steeds verder uit. Groepsvorming geeft voordeel waar wij allen van kunnen profiteren.

Op dit moment geven de volgende bedrijven exclusieve kortingen aan ZZP keurmerkleden MAX PRO – overal reclame – finnley’s – total hair service – oefenhoofd.nl – ONE HAIRDRESSER -Tahe – en korting op alle trainingen van De Kappersfabriek.  Heb jij nog ideeën over bedrijven die je graag in deze lijst zou zien? Meld het ons….. en wij gaan ons best doen.

AANDACHTSPUNT: een groeiende groep geeft ons ook een zekere vorm van back-up bij onzekerheden in de markt, hoe fijn is het te weten dat er een grote groep aan collega’s op de achtergrond aanwezig is. We weten allemaal dat de markt vrij vol is, in groepsvorm staan we sterker.

Een keurmerk ontvang je alleen als je aan ALLE eisen voldoet.

COLLECTIVITEITSKORTING

Een groot aantal leveranciers biedt exclusieve korting voor keurmerkleden. Na je aanmelding kun jij direct gebruik maken van deze interessante regelingen.

EISEN

1; Diploma van een erkende kappersopleiding
2; Minimaal 2 jaar werkervaring
3; In het bezit van KvK en BTW nummer.
4; Minimaal 2 trainingen volgen per kalenderjaar*.
5; Werken met professionele producten.

*Trainingen volg je naar keuze. Dit hoeft niet bij De Kappersfabriek te zijn. Heb je elders een training gevolgd dan stuur je per email een foto van het certificaat en je gevolgde training wordt bijgeschreven.

DE KOSTEN

De kosten zijn €5,20 [excl.btw] per maand , dit is inclusief een abonnement op vaktijdschrift ONE HAIRDRESSER

Hiervoor ontvang je ieder jaar een nieuw promotiepakket

PROMOTIEPAKKET

Natuurlijk laat jij jouw klant zien dat je een keurmerk hebt ontvangen. Klanten zien het vaak als een soort prijs/ bevestiging. Dit levert veelal tal aan enthousiaste reactie’s op. Zeker weten dat nieuwe klanten blij zijn dat ze bij jou in goede handen zijn en bestaande klanten wederom bevestigd krijgen wat zij al wisten maar nu ook aan de uitstraling zien.

Inhoud promotiepakket* :

  • ​raambord voor in de auto of op het raam/spiegel van de kapsalon
  • tashanger
  • sticker
  • digitaal keurmerk voor op de website e/o social media

*De inhoud van het promotie pakket kan per jaar gewijzigd worden

STOPZETTEN Wanneer je bent gestopt met je werkzaamheden of om een andere reden het keurmerk wil stopzetten dan stuur je een email met daarin het bericht dat je het lidmaatschap van het keurmerk wil stopzetten. Doe je dit voor 31 oktober dan wordt het lidmaatschap voor het volgende kalenderjaar stopgezet.

MISBRUIK

Misbruik wordt gestraft.
Wanneer je het keurmerk gebruikt zonder dat je hiervoor een lidmaatschap het afgesloten dan
wordt je strafrechtelijk vervolgd.