Herken jij dat? Je helemaal thuis voelen in het kappersvak maar toch een centraal punt missen. De Kappersfabriek is een creatieve (samenwerk)plek neergezet voor jouw manier van ondernemen.

Dé plek waar kappers bijeenkomen met de mogelijkheid om verschillende inspirerende trainingen te volgen. Een plek waar je geen concurrentie voelt maar waar je echt collega kunt zijn. Een plek waar jij als kapper terecht kunt voor diverse mogelijkheden, demo’s / trainingen / events / collectieve inkoop etc.

Wij hebben verzamelpunten gecreëerd, een plek waar je bekende gezichten treft en tegelijkertijd ook weer nieuwe gezichten ontmoet. Naast inspiratie zijn wij sterk gefocust op sfeer.

Lijkt het jou prettig om een training te volgen waar trainers niet boven maar tussen het publiek staan, waar trainers door hun passie voor het vak een ware inspiratieboost voor je zijn, en waar een prettige sfeer uitnodigt om met collega’s in contact te komen.

De Kappersfabriek geeft trainingen / demo’s die zich onderscheiden door net even anders in elkaar te zijn gezet.

Gericht op sfeer en samenwerkende collega’s / specifieke technieken / andere opzet & indeling van een training / demo of bijzondere locaties.

Hieronder vind je meer informatie over de komende trainingen /demo’s. Wij hopen je snel te zien op één van onze verzamelpunten!