KAPSALONTRAINING *op eigen locatie

Bij De Kappersfabriek hebben kapsalons de keuze om deel te nemen aan het algemene trainingsprogramma of een training te boeken op eigen locatie. Wil je meer weten over een team training bij jou in de kapsalon lees dan verder.

De trainingen van De Kappersfabriek zijn altijd up to date en trendy. Het programma zal dan ook met enige regelmaat gewijzigd / aangevuld worden. Trainen houdt u scherp, geeft u handige tips & tricks, is goed voor de teamspirit en geeft energie.

Onze trainer komt naar u toe en verzorgt een training op uw locatie. InSalon zijn interessant voor kapsalons met meerdere personeelsleden. De kosten zijn in dit geval lager, daarnaast kost het u en uw personeel geen reistijd naar onze trainingslocaties toe.

InSalon trainingen zijn maatwerk trainingen.  Wanneer jij en je team interesse hebben in een InSalon training van 1 van de educators van De Kappersfabriek vul dan het formulier zo volledig mogelijk in. Na ontvangst van jouw gegevens zullen wij beoordelen of wij de training van jullie voorkeur op jouw locatie kunnen aanbieden, en wat de kosten hiervoor zijn.  Wij informeren jullie zo snel  mogelijk. Uiteraard is een aanvraag ten aller tijde vrijblijvend.

Wij werken uitsluitend met zeer ervaren educators. Al onze educators zijn specialisten en hebben ieder een eigen specialisatie.

formulier aanvraag in- salon training

Hieronder een greep uit het assortiment KAPSALONTRAININGEN