Artikel 1 - webshop

Webshop 1.1. De Kappersfabriek is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst. Op onze website kunt u ons KvK nummer en BTW nummer vinden. Tevens vindt u daar ook onze contactgegevens.

1.2. Onze webshop is voorzien van een SLL-Certificaat. Dat betekent dat we aan alle wettelijke eisen voldoen met betrekking tot de beveiliging van uw persoonsgegevens en betaalgegevens. Wij streven naar een voortdurende verbetering van de beveiliging van uw gegevens. Bij misbruik door hackers
zullen wij aangifte doen bij de politie.

1.3. Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden. Indien wij uw persoonsgegevens aan derden verstrekken, zullen wij altijd vooraf toestemming aan u vragen.

1.4. Sinds 5 juni 2012 is onze website verplicht om vooraf toestemming aan u te vragen betreffende cookies. U leest hier meer over in onze Cookie Policy. 1.5. Wij zijn verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude, aangifte te doen bij de politie.

1.5 Wij streven ernaar om u te allen tijde van een uitstekende service te voorzien. Wanneer u vragen heeft staan onze medewerkers u graag te woord.

1.6 U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U wordt dan enkele keren per kwartaal op de hoogte gehouden van ons aanbod.

Artikel 2 - annuleringen

2.1. Annuleren of omboeken van een training is mogelijk tot 1 maand [ 31 dagen ] voor aanvang van de training . Wilt u annuleren in de periode waarin annuleren is toegestaan en u heeft al een betaling gedaan dan ontvangt u een creditfactuur en wordt het door u betaalde bedrag min de administratiekosten van EUR9.95 op uw rekeningnummer teruggestort.

2.2. Omboeken van een training naar een andere training is mogelijk tot 1 maand voor aanvang van de training. Hiervoor worden administratie kosten berekend van EUR 9.95. Later omboeken is alleen mogelijk wanneer er een kandidaat beschikbaar is wie de gereserveerde plek over wil nemen.

Artikel 3 – overeenkomst

3.1. De overeenkomst tussen De Kappersfabriek en klant is definitief wanneer de klant heeft aangegeven akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden.

3.2. De overeenkomst is elektronisch tot stand gekomen, door middel van het invullen van de benodigde velden en het akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

3.3. U bent als klant verplicht uw betalingsverplichting na te komen. Indien u niet binnen de gestelde termijn betaalt, ontvangt u van ons een herinnering. Heeft u na 14 dagen nog steeds niet betaald, dan worden er kosten in rekening gebracht. Mocht u na verschillende aanmaningen de verschuldigde vordering nog steeds niet voldaan hebben, dan zullen wij de incasso uit handen geven aan een incassobureau.

3.4. Nadat u tot aankoop bent over gegaan, ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging per email .

Artikel 4 - Klachten en garantie

4.1 Klachten worden doorgaans binnen 14 dagen door ons afgehandeld. De afhandeling van een klacht gebeurt altijd schriftelijk. Wij willen u te allen tijde van een uitstekende service voorzien.

artikel 5 - Covid-19 de huidige regels van het RIVM worden gehanteerd. Heeft u klachten die op covid - 19 kunnen duiden of heeft u een gezinslid met met corona dan mag u niet op de training komen. U dient zelf voor vervanging te zorgen. De Kappersfabriek kan u geen vervangende plek aanbieden

Nieuwste trainingen / events

[eventlist limit=5]